کنترل پروژه
خدمات آنلاین
     دوره آموزشی هوش هیجانی-EQ /از یکشنبه 24 دی/مدرس: دکتر یحیی علوی
  94/03/29

هوش عاطفی، هوش احساسی یا هوش هیجانی (Emotional Quotient) شناخت و کنترل عواطف و هیجان‌های خود است. هوش هیجانی  یعنی توانایی شخص در مدیریت فردی و تنظیم روابط با دیگران به گونه ای که بتواند به مقاصد و اهداف خود در زندگی دست یابدبسياري از افراد با داشتن هوش يا IQ متوسط ولي هوش هيجاني نسبتا بالا موفقيتهاي بسياري را كسب نموده‌اند. به طوري كه هم اكنون در بسياري از كشورهاي توسعه يافته افراد با هوش هيجاني بالا را جهت مشاغل مديريتي برمي گزينند. یافته‌های علمی نشان می‌دهد کارکنانی که دارای وجدان کاری و احساس وظیفه شناسی بالایی هستند، اما فاقد هوش هیجانی و اجتماعی اند، در مقایسه با کارکنان مشابهی که از هوش هیجانی بالایی برخوردارند، عملکرد ضعیف تری دارند.

شخصی که EQ بالایی دارد، سه مؤلفه هیجان‌ها را به طور موفقیت آمیزی با یکدیگر تلفیق می‌کند: مؤلفه شناختی، مؤلفه فیزیولوژیکی و مؤلفه رفتاری.

دنیل گلمن صاحب نظر علوم رفتاری و اولین کسی بود که مفهوم EQ را وارد عرصه سازمان ها نمود. مدل گُلمن به طور خلاصه پنج حوزهٔ اساسی هوش هیجانی را بشرح زیر مورد بررسی قرار می دهد که در دوره پیشرو بطور مفصل مورد بررسی قرار خواهد گرفت :

1) Intra personal (5 Interpersonal (4 Stress Management (3 Adaptability (2 General Mood

ارسطو می‌گوید:

"عصبانی شدن آسان است؛ همه می‌توانند عصبانی شوند، اما عصبانی شدن در برابر شخص مناسب، به میزان مناسب، در زمان مناسب، به دلیل مناسب و به روش مناسب، آسان نیست!"

در این دوره با تعاریف و مفاهیم و نکات ضروری در زمینه هوش هیجانی و نحوه تقویت و بهبود آن آشنا میشوید.

سرفصلهای مورد بحث :

• EQ چیست؟
  • مولفه های EQ چیست؟
  • رابطه بین مدیریت استرس و هوش هیجانی
  • تفاوت همدردی و همدلی
  • تمرینات تقویت هوش هیجانی
  • تاثیرات EQ در زندگی فردی و شغلی
  • تست BARON
  •  انواع استرس وراه های مقابله با آن

مشخصات دوره:

مدرس دوره: دکتر یحیی علوی

• دکتری بازاریابی-رفتارمصرف کننده از دانشگاه FIU
  • فوق لیسانس بازاریابی MBA از دانشگاه تگزاس
  • مدیر ارشد فروش Interface Media- یاهو- در خاورمیانه و آفریقا
  • مدرس دوره های ارشد دانشگاه MSU مالزی، UMEF سوئیس، Maastricht هلند
  • سخنران در بزرگترین سمینار اقتصادی دنیا در مسکو-سینرجی 2016
مدت زمان دوره 24 ساعت
هزینه دوره
690.000 تومان
تاریخ برگزاری دوره جهت اطلاع از تاریخ دقیق کلیک نمایید.

علاقمندان می توانند جهت ثبت نام در دوره فوق از طریق زیر اقدام نمایند:

جهت دریافت مشاوره رایگان میتوانید به شماره 3781383-0903 پیام تلگرام ارسال فرمایید

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره تلفن 86741-021 (موسسه پژوهش) تماس حاصل فرمایید

دوره های موسسه توسعه با همکاری موسسه پژوهش برگزار می گردد، جهت کسب اطلاعات بیشتر درخصوص دوره ها و امور آموزشی می توانید با شماره : 86741-021 (موسسه پژوهش)تماس حاصل نمایید
آدرس ستاد پشتیبانی: تهران، سهروردی شمالی، خیابان شهید قندی غربی، بین خیابان پنجم و هفتم، پلاک 40 ، تلفن: 88933622-021
آدرس موسسه پژوهش (ستاد آموزش) : ضلع جنوب غربی میدان ولیعصر؛ جنب سینما قدس، کوچه مینو؛ پلاک 132؛ موسسه آموزش عالی آزاد پژوهش
.تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به موسسه آموزش عالی آزاد توسعه می باشد ©