کنترل پروژه
خدمات آنلاین
     دوره اکسل کاربردی/از4آبان
  94/11/07

موسسه توسعه با همکاری دپارتمان تخصصی مهندسی صنایع برگزار می نماید:

دوره اکسل کاربردی (از مقدماتی تا پیشرفته)

با توجه به نیاز شدید رشته های مهندسی و به خصوص مهندسی صنایع به انواع گزارشات اعم از ساده، مدیریتی و ... که قابلیت انجام محاسبات ساده را داشته باشد، در محیطی کاربردوست، فراگیری نرم افزاری که این امکان را به مهندسین بدهد به گونه ای که برای کاربران سطوح پایین تر سیستم نیز قابل فهم باشد الزامی است. از آنجایی که نرم افزار اکسل با ایجاد محیطی ساده و در عین حال کارامد این امکان را به کاربر میدهد، تسلط نسبی و تا حدودی حرفه ای به این نرم افزار می تواند کمک شایانی به بهبود فعالیت ها و فرایندهای کاری نماید.

مدت زمان دوره 26 ساعت
هزینه دوره
448.000 تومان (تا 30% تخفیفات ویژه- کلیک نمایید)
تاریخ برگزاری دوره