کنترل پروژه
خدمات آنلاین
     دوره های مهندسی فروش و اصول مذاکره/شروع از 20 آبان
  94/05/03

وسسه توسعه با همکاری موسسه پژوهش برگزار می نماید:

دوره فنون کاربردی مهندسی فروش و بازاریابی

سبقت میزان عرضه بر مقدار تقاضا، پیشرفت روز افزون تکنولوژی، نو شدن سلایق و لازمه تطبیق آن بر ارائه خدمات، تغییر داشته‌های فرهنگی به واسطه تأثیر‌پذیری از فرهنگ سایر ملل، رابطه مستقیم بازار با مناسبات سیاسی، تعاملات اجتماعی و روابط حاکم بر جریانات اقتصادی و ده‌ها عامل خرد و کلان دیگر، این ضرورت را ایجاد کرده تا به منظور کسب توفیق و اقدام به سرمایه‌گذاری ایمن، پر سود و زود بازده به مقوله "فروش" با دید "مهندسی" نگریسته شود. امروزه، برخوردی سنتی با فروش در فعالیت‌های تجاری، به معنای واقعی "بی‌گدار به آب زدن است" که تبعات ناخوشایند آن قابل جبران نخواهد بود.

مدت زمان دوره

16 ساعت

گزیده ای از محتویات دوره:

• اصول بازاریابی و فروش

5شنبه 95/08/27 (13-17)

جمعه 95/08/28 (8-12)

دوره اصول و فنون تخصصی مذاکره و ارتباط موثر

بیشتر مدیران حرفه ای به اهمیت مذاکره در زندگی واقفند، زیرا زمان قابل توجهی از زندگی حرفه ای خود را صرف مذاکره می کنند. به علاوه، زندگی شخصی شان هم با مذاکره همراه است. موفقیت و اثر بخشی حرفه ای آنان به شدت متأثر از توانایی آنها در هنر و فن مذاکره است.این مهارت یا ناشیگری آنان در مذاکره است که نظر مدیران، همکاران، زیر دستان، مشتریان، رقبا و سایرین را درباره موفقیت کاری شان شکل می دهد. مدیران، زمان و کوشش بسیاری را صرف مذاکره می کنند، اما معدودی از آنان هنر و دانش مذاکره را به درستی می دانند.از این رو، بسیاری از مدیران حرفه ای نیازمند رویکرد بهینه در طرح ریزی و اجرای مذاکره‌ها هستند. از این رو موسسه توسعه با هدف ارتقاء دانش مذاکره اقدام به برگزاری این دوره می نماید.

مدت زمان دوره

16 ساعت

گزیده ای از محتویات دوره:

• اهمیت کلام و تاثیر بیان
  • کلیدهای مذاکره
  • بدنه مذاکره
  • روش های مذاکره
  • روشهای ختم مذاکره
  • ضمیر ناخودآگاه در مذاکره
  • استفاده از سینرژی جمعی
  • روشهای تاثیر گذار ارتباط
  • هیپنوتیزم و ارتباط روحی با مخاطب

هزینه دوره

268.000 تومان (تا 30% تخفیفات ویژه)

مدرس دوره

مهندس علی خویه

تاریخ برگزاری دوره

5شنبه 95/09/18 (13-17)

جمعه 95/09/19 (8-12)

5شنبه 95/09/25 (13-17)

جمعه 95/09/26 (8-12)

علاقمندان می توانند جهت ثبت نام در دوره های فوق از طریق زیر اقدام نمایند:

دوره های مرتبط و پیش رو: (جهت کسب اطلاعات بیشتر روی عناوین دوره ها کلیک نمائید.)

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره تلفن 86741-021 (موسسه پژوهش) تماس حاصل فرمائید.

دوره های موسسه توسعه با همکاری موسسه پژوهش برگزار می گردد، جهت کسب اطلاعات بیشتر درخصوص دوره ها و امور آموزشی می توانید با شماره : 86741-021 (موسسه پژوهش)تماس حاصل نمایید
آدرس ستاد پشتیبانی: تهران، سهروردی شمالی، خیابان شهید قندی غربی، بین خیابان پنجم و هفتم، پلاک 40 ، تلفن: 88933622-021
آدرس موسسه پژوهش (ستاد آموزش) : ضلع جنوب غربی میدان ولیعصر؛ جنب سینما قدس، کوچه مینو؛ پلاک 132؛ موسسه آموزش عالی آزاد پژوهش
.تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به موسسه آموزش عالی آزاد توسعه می باشد ©